infoblokk kedv final felso cmyk ERFA

 

 

Kategóriájában

EGYEDÜLÁLLÓ

U-ÉRTÉK

u ertek

Hírek

minosegAz építőanyag kiválasztásánál fontos kritérium a stabil minőség. Hatással van az építkezés gyorsaságára és az építmény használat közbeni tulajdonságaira is. E célból ésszerű áron kiegyensúlyozott tulajdonságokkal rendelkező terméket alakítottunk ki. A PORFIX - pórobetón, a.s. társaság az európai szabványokkal összhangban gyártja termékeit. Tudjuk, hogy ügyfeleink bizalma megőrzésének egyedüli módja a termékeink és a szolgáltatásaink magas minősége. A PORFIX e célból vezette be a minőségirányítás, környezetvédelem és munkabiztonság integrált rendszerét. Személyzetünk képesítése az illetékes akkreditált szervezet által van tanúsítva. Az ISO szabványrendszer minőségbiztosítási tanúsítványai igazolják az általunk választott út helyességét és bizonyítják a fejlődés, a termelés és a PORFIX márkájú termékek partnereink és ügyfeleink részére történő értékesítésének minőségnövelése érdekében kifejtett igyekezetünket.

komplexitas

PORFIX egy komplex építési rendszer, amely magában foglal három szilárdsági – térfogati osztályba tartozó idomtéglát, az „U” elemeket, a teherhordó és a nem teherhordó áthidalásokat, a mennyezetrendszert és a ragasztót. Ezen elemek variábilis összetétele képes alkalmazkodni még a legszokatlanabb követelményekhez és szerkezeti részletekhez is. Elég, ha Önnek van egy ötlete, a többi már gyorsan és könnyen megy. Ha az építkezés során igénybe veszi az egységes PORFIX rendszert, megakadályozza a különböző anyagok kombinációja során mutatkozó problémák létrejöttét. A PORFIX egy ésszerű árú, az Ön döntéshozatali kritériumai egész sorának megfelelő kiegyensúlyozott termék.

Bővebben...

oktober2

A modern irányzatok az építészetben, az emelkedő energiaárak és a nyilvánosság érdeklődése az energia-megtakarítás valamint a megélhetési költségek csökkentése iránt az energiatakarékos és passzív házak számának gyors növekedéséhez vezetnek. Az építkezések e típusa iránt továbbra is az érdeklődés növekedése várható.

Bővebben...

U-érték kalkulátor

Válassza ki az építőanyagot:

 

csok2016

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

banner

 

 

 

 

 
 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.