1. AZ ÉPÍTMÉNY EGÉSZSÉGES BELTÉRI LÉGKÖRÉNEK KIALAKÍTÁSA
A PORFIX pórusbeton kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és a sejtbetonban található nagymennyiségű kis légüregek kiválóan ellensúlyozzák a külső hőmérsékletingadozásokat.
A sejtbeton véd a hidegtől, de ugyanúgy a forróságtól is. A PORFIX idomtéglák garantálják a belső tér kiváló mikroklímáját és gőzáteresztését.
2. KÖRNYEZETBARÁT ÉS EGÉSZSÉGRE ÁRTALMATLAN ÉPÍTŐANYAGGAL VALÓ FALAZÁS
A PORFIX pórusbeton a tartósan fenntartható fejlődés követelményeivel összhangban gyártott korszerű anyag. Egyesíti a magas használati értéket a környezeti aspektusokkal, amelyek közül kiemelendő a másodlagos szilikát nyersanyagok újrahasználatra való feldolgozása és kiértékelése valamint a sejtbeton újrahasználatra való feldolgozása iránti igény és a természeti erőforrás-szükséglet minimalizálása a termék egész életciklusában. Sőt, a sejtbeton gyártástechnológiája a termelési üzemmódban kihasználja és kiértékeli a hulladékhőt is.
3. AZ ÉPÍTKEZÉS TOVÁBBI FONTOS MUTATÓI
Az építőanyag minősége közvetlenül befolyásolja az épület használati paramétereit. Fontos szerepe van az épület hőszigetelésének, a zaj- és tűzvédelemnek. A tanúsítványokat és az igazolásokat a weboldalunkon lehet megtalálni.
4. AZ ÉPÜLET ENERGIATAKARÉKOSSÁGA
A PORFIX anyag kiváló hőszigetelő tulajdonságainak köszönhetően a fűtési költségek terén jelentős megtakarítást ér el. Szerkezetét tekintve a sejtbeton ideális hőszigetelő anyag, amelyben a pórusok az anyag térfogatának megközelítőleg 50 százalékát teszik ki. A PORFIX PREMIUMot nem szükséges hőszigeteléssel ellátni.
5. ÖKOLÓGIAI SZEMPONTBÓL ELFOGADHATÓ ÉPÜLET
A környezetbarát technológiák, a természeti források használatának és a nyersanyagok újrahasználatra való feldolgozásának köszönhetően csökkentjük az energiafogyasztást. Ezáltal jelentősen csökkentjük a káros anyagok levegőbe történő kibocsátását és így növeljük termékeink ökológiai értékét.
6. ÖKONÓMIAI SZEMPONTBÓL ELFOGADHATÓ ÉPÜLET
A PORFIX anyaggal nemcsak a vásárlásnál, hanem az építkezésnél is megtakarítást ér el. A PORFIX-al nincs szüksége különleges idomtéglákra sem a sarkakon sem a nyílásoknál. A sejtbetont könnyen, gyorsan és csaknem hulladékmentesen megmunkálja.
7. AZ ÉPÜLET ESZTÉTIKAI KRITÉRIUMAI
A PORFIX anyag változásra való alkalmassága, a csaknem hulladékmentes könnyű megmunkálhatóság a biztosítéka, hogy minden elképzelése egyszerűen és az utolsó részletig valóra fog válni.


Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.