PORFIX

termékekválaszték

 

A PORFIX építési rendszert kiegészítik a jó hangszigetelő tulajdonságú válaszfaltéglák. A sejtbeton válaszfaltéglák, ugyanúgy, mint az idomtéglák, elnyelik és felszabadítják a levegő nedvességét. Így kiegyenlítik a nedvesség változásait a helyiségben és lehetővé teszik a pára átjutását a falakon.
Mikroklimatikus tulajdonságai mellett főleg az építkezés gyorsaságát és a válaszfaltéglák szokványos szerszámokkal való könnyű megmunkálását fogja értékelni. Minden építési részlet, mint a díszes bemélyedések vagy a villanyszerelési vájatok gyorsan és egyszerűen kialakíthatóak.

Bővebben...

 

A PORFIX - POROBETON  2015-ben elindított egy új, komplex építészeti rendszert. Ennek az új termékeknek az anyaga mészkő. Új idomtéglák kaphatók  sima (HL) és megfogóhornyos (PDK) változatban.

Ezek különösen alkalmasak falazott falak mellé és vasbeton töltőanyagként .A P2 440 jelentős megtakarítást jelent, elsősorban az alacsonyabb fűtési költségek miatt.

Hővezető képessége 0,09 W / mK (száraz állapotban) , az egyik kiemelkedő termék a piacon.

Az egyik legkisebb a súlyú idomtégla. A tömbök mozgatására sokkal könnyebb , fizikailag kevésbé megterhelő, az építés gyorsabban halad.

 

Bővebben...

 

856 thumb

 PORFIX - pórobetón, a.s. részvénytársaság - komplex építési rendszerében újdonságnak számító - tökéletesített hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező idomtéglával, a PORFIX Plus-szal jelenik meg a piacon. Az új idomtégla nagyobb arányú légpórust tartalmaz, ami kiváló termikus ellenállási értéket biztosít. 

Bővebben...


857_thumb

Az PORFIX P2 - 480 idomtégla nútféderes - megfogóhornyos és sima kialakításban készűl. Főleg a belső teherhordó válaszfalak falazására alkalmas. Szélső szerkezetek falazására az új, kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező PORFIX Plus idomtégla használatát ajánljuk.

Bővebben...

 

859_thumbA PORFIX építési rendszert kiegészítik a jó hangszigetelő tulajdonságú válaszfaltéglák. A sejtbeton válaszfaltéglák, ugyanúgy, mint az idomtéglák, elnyelik és felszabadítják a levegő nedvességét. Így kiegyenlítik a nedvesség változásait a helyiségben és lehetővé teszik a pára átjutását a falakon. 

Bővebben...

 

857_thumb

A PORFIX új, P4-580 szilárdsági–térfogati osztályba tartozó idomtéglát fejlesztett ki. Az idomtéglák nútféderes megfogóhornyos és sima kivitelezésben készülnek. A földszint falazásánál való felhasználásuknál a PORFIX felhasználható akár a négy emeletmagasságig való épületek felépítéséhez is. Az új idomtégláknak még jobb hang-és hőszigetelő tulajdonságai vannak, amelyek alkalmassá teszik a belső teherhordó falak és lakóegységek közti válaszfalak falazására. 

Bővebben...

 

A PORFIX hordozó-áthidalások egy további lépés ahhoz, hogy egyszerűen és gyorsan építhessen. Sejtbetonból, acélbetétből és betonöntetből készül (C20/25). Az áthidalások az építkezésen való kezelés megkönnyítése végett kezelőszemekkel vannak ellátva, ami lehetővé teszi az emelőszerkezet igénybevételét. A hordozó-áthidalásokat szerkezeti szempontból az alábbi táblázatban feltűntetett egyes típusokból lehet a falazat igényelt szélességében kirakni. 

Bővebben...

 

Ez az építési elem a bennmaradó zsaluzat elvét használja ki és alkalmas teherhordó áthidalások elkészítésére vagy az építmény koszorújának merevítésére. Összefüggő hőszigetelő rendszer kialakítását biztosítja és a kritikus helyeken a minimumra csökkenti a hőhidakat. 

Bővebben...

 

athidalas

A PORFIX önhordó áthidalásokat a nem teherhordó közfal nyílásainak áthidalására fogja felhasználni. Sejtbetonból, PORFIX vékonyrétegű ragasztóból, acélmerevítőből és betonöntetből készülnek (minimum C15/20).

A PORFIX áthidalások különböző szélességű közfalakra kombinálhatók, miközben ezek minimális fektetése 100 mm - a 100 mm és 125 mm szélességű falazat mellett, vagy 150 mm - a 150 mm szélességű falazat mellett.

Bővebben...

mennyezetrendszer

PORFIX födémrendszer tartóból áll, mely egy hegesztett rekeszfalú betonsarokba rögzített merevítőből és sejtbeton betétből áll.

Lehetővé teszi a helyiség hét métert is meghaladó átmérőjének az elérését. A tartónak sejtbeton az alulnézete. A szerkezeti megoldás használátának az előnye, hogy a szélső és a mennyezeti vakolat alatt is ugyanaz az anyag „dolgozik". A betétek és a tartók is egyformán elnyelik a nedvességet és biztosítják a mennyezet és a falak egyforma külsejét. A födémszerkezet elemeinek elhelyezési rajzát ingyen dolgozzuk ki Önnek. 

Bővebben...

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 
 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.