ANYAGSZUGSEGLET 2

infoblokk kedv final felso cmyk ERFA

Hírek

gyorsasagAz építkezés gyorsasága kulcsfontosságú szempont az építőanyag kiválasztásánál. Az építőiparban kétszeresen igaz az ismert „az idő pénz” mondás. A PORFIX idomtégla 500x250 mm (hosszúság x magasság) illetve a Maxi válaszfaltégla 500x500 mm méretbeli arányai és azok pontossága lehetővé teszik az egyszerű és gyors építkezést. Két segítőtárssal rendelkező két ügyes kőműves két nap alatt elvégzik egy egyszintes családi ház szerkezetépítését. A PORFIX idomtéglák ragasztásához csak minimális mennyiségű kötőanyag szükséges. A nútféderes idomtéglából készült külső falak függőleges hézagai nem igényelnek ragasztót. Ugyanilyen gyorsan ki lehet alakítani a vezetékeket – elég hozzá egy kézi horonymaró.

minosegAz építőanyag kiválasztásánál fontos kritérium a stabil minőség. Hatással van az építkezés gyorsaságára és az építmény használat közbeni tulajdonságaira is. E célból ésszerű áron kiegyensúlyozott tulajdonságokkal rendelkező terméket alakítottunk ki. A PORFIX - pórobetón, a.s. társaság az európai szabványokkal összhangban gyártja termékeit. Tudjuk, hogy ügyfeleink bizalma megőrzésének egyedüli módja a termékeink és a szolgáltatásaink magas minősége. A PORFIX e célból vezette be a minőségirányítás, környezetvédelem és munkabiztonság integrált rendszerét. Személyzetünk képesítése az illetékes akkreditált szervezet által van tanúsítva. Az ISO szabványrendszer minőségbiztosítási tanúsítványai igazolják az általunk választott út helyességét és bizonyítják a fejlődés, a termelés és a PORFIX márkájú termékek partnereink és ügyfeleink részére történő értékesítésének minőségnövelése érdekében kifejtett igyekezetünket.

komplexitas

PORFIX egy komplex építési rendszer, amely magában foglal három szilárdsági – térfogati osztályba tartozó idomtéglát, az „U” elemeket, a teherhordó és a nem teherhordó áthidalásokat, a mennyezetrendszert és a ragasztót. Ezen elemek variábilis összetétele képes alkalmazkodni még a legszokatlanabb követelményekhez és szerkezeti részletekhez is. Elég, ha Önnek van egy ötlete, a többi már gyorsan és könnyen megy. Ha az építkezés során igénybe veszi az egységes PORFIX rendszert, megakadályozza a különböző anyagok kombinációja során mutatkozó problémák létrejöttét. A PORFIX egy ésszerű árú, az Ön döntéshozatali kritériumai egész sorának megfelelő kiegyensúlyozott termék.

Bővebben ...

U-érték kalkulátor

Válassza ki az építőanyagot:

 

csok2016

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

egyeb porusbetonos

 

 

 

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.